DekaMarkt
Ga naar de hoofdinhoud
Voor undefined persoon

Bospeensalade met sinaasappeldressing

Hoofdgerecht Eenvoudig 20 minuten
(0)
Hoofdgerecht Eenvoudig

Ingrediënten

Voor hoeveel personen?

Bereidingswijze

Stap 1 Schil de bospeen en schaaf deze op de mandoline of met een kaasschaaf. Rasp de schil van de sinaasappel en pers de vrucht uit. Meng de rasp en het sap van de sinaasappel en de olijfolie met de bospeen. Breng op smaak met zout en peper. Stap 2 Snijd de salatrio los. Verkruimel de feta en snijd de snackkomkommers over de lengte in partjes. Stap 3 Meng de gemarineerde bospeen met de salatrio, feta en komkommer. Verdeel de salade over de borden en garneer met de vitello tonnato en de saus.
Hoe vond je het recept? Geef het een beoordeling
Aanvullende benodigdheden Geen
Voedingswaarden (per portie)
Energie 257 kcal
Eiwit 18.3 g
Koolhydraten 13.3 g
Vet 12.9 g
Waarvan verzadigd 5.7 g
Trefwoorden
weekmenureceptenvoorjaarssalade