Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Aardappelsalade met augurk
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Aardappelsalade met augurk
Stap 1
Schil de aardappelen en snijd in stukjes van 2 cm. Kook in 15 min. gaar. Giet af, schep om met de azijn en laat 10 min. afkoelen tot lauwwarm op een grote platte schaal.
Stap 2
Maak intussen de dressing. Meng de sjalot, mosterd, de augurkenblokjes en het -vocht, de olie, bouillon en 2 el bieslook in een kom. Schep de dressing door de aardappelen en laat 30 min. staan.
Stap 3
Roer door en breng op smaak met zout en peper. Bestrooi met de rest van de bieslook.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie296 kcal
- Eiwit5 g
- Koolhydraten44 g
- Vet10 gWaarvan verzadigd1 g
Trefwoorden
