Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Auberginecarpaccio met rauwe ham en roquefort
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Auberginecarpaccio met rauwe ham en roquefort
Stap 1
Bestrooi de plakken aubergine met zout en zet ze weg in een vergiet met een bord erop dat verzwaard is, bijvoorbeeld met een vol conservenblik. Dep de aubergineplakken droog met keukenpapier en bestrijk ze met olijfolie.
Stap 2
Bak de aubergine kort in een grillpan of koekenpan met antiaanbaklaag. Leg de plakjes in een ronde waaiervorm op 4 borden en bestrijk licht met pesto.
Stap 3
Verdeel de plakken ham met de kaas en de tomaatjes over de aubergine. Bestrooi met peper en garneer met basilicum.
Aanvullende benodigdheden
- - keukenpapier
Voedingswaarden
- Energie280 kcal
- Eiwit17 g
- Koolhydraten5 g
- Vet21 gWaarvan verzadigd10 g
Trefwoorden
