Biefstuk met asperges en mascarponesaus
Ingrediënten
Bereidingswijze Biefstuk met asperges en mascarponesaus
Stap 1
Bak biefstukpuntjes liever op het laatste moment: Verhit een hapjespan met 2 el olie en 50 gr kruidenboter en bak de biefstuk met de ui in 3 tot 5 minuten.
Stap 2
Kook de aardappelen met schil in een pan water met zout 20 minuten gaar. Halveer grotere exemplaren. Snijd ongeveer 1 cm van de houtachtige onderkant van de asperges. Kook ze in 5 minuten beetgaar. Giet af en verdeel over de bakplaat.
Stap 3
Roer de mascarpone los met olie en geraspte kaas. Breng op smaak met zout en versgemalen peper. Verdeel over de asperges en bak 8 - 10 minuten in het midden van de oven.
Stap 4
Giet de krieltjes af, schep de warme aardappeltjes om met 50 gr kruidenboter en verdeel over de bakplaat. Rooster 8 - 10 minuten in de oven.
Stap 5
Roer het bakvet van het vlees los met 2 el water en de chilisaus. Verdeel de krieltjes met de asperges en kaassaus over 4 borden. Geef er het vlees met de jus met gebakken uitjes bij.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie727 kcal
- Eiwit43 g
- Koolhydraten39 g
- Vet43 gWaarvan verzadigd24 g
Trefwoorden
