Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Bloemkoolrijst nasi met Oosterse wokgroenten en spekjes
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Bloemkoolrijst nasi met Oosterse wokgroenten en spekjes
Stap 1
Bak de (vega) spekreepjes in een beetje olie. Voeg de Indonesische Nasi Goreng kruidenpasta toe en bak kort mee.
Stap 2
Roer de roerbakgroenten door de kruidenpasta en spekjes en zorg voor een goede verdeling van de bumbu.
Stap 3
Voeg 100 ml water en de bloemkoolrijst toe. Bak al omscheppend ongeveer 5 minuten tot alles beetgaar is. Maak tegelijkertijd de spiegeleitjes.
Stap 4
Verdeel de nasi over 4 borden. Maak af met lente-ui ringen en een gebakken ei.
Stap 5
Bestrooi het gebakken ei eventueel met wat chiliflakes naar smaak. Let wel op: de kruidenpasta is al pittig van zichzelf.
