Brownies van witte chocolade
Ingrediënten
Bereidingswijze Brownies van witte chocolade
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180C.
Stap 2
Bekleed de bodem van de bakvorm met een stuk bakpapier, vet de wanden in.
Stap 3
Knip de abrikozen in stukjes en hak de walnoten grof.
Stap 4
Doe de boter en de stukjes chocolade in een steelpan en laat dit al roerend op zacht vuur smelten tot het een dikke saus wordt.
Stap 5
Laat de chocolade iets afkoelen.
Stap 6
Klop in een kom de eieren met de suiker, vanillesuiker en een snufje zout met de handmixer tot een dik en romig mengsel.
Stap 7
Schenk, terwijl u blijft kloppen, het chocolademengsel bij het eimengsel.
Stap 8
Spatel, als de chocolade helemaal is opgenomen, het zelfrijzend bakmeel erdoor.
Stap 9
Schenk het beslag in de bakvorm en strijk de bovenkant glad.
Stap 10
Strooi de cranberry's, abrikozen en walnoten erover.
Stap 11
Schuif de vorm in het midden van de oven en bak de brownie in maximaal een half uur tot de bovenkant knapperig is en de binnenkant nog smeuïg.
Stap 12
Laat de brownie in de vorm afkoelen en snijd er dan blokjes van vijf bij vijf centimeter van.
