Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Bruschette met balsamico-tomaatjes en tijm
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Bruschette met balsamico-tomaatjes en tijm
Stap 1
Snijd de tomaatjes in kwarten en doe ze in een schaal. Rasp ½ teentje knoflook erboven. Voeg de olie, azijn en blaadjes van de takjes tijm toe. Breng op smaak met zout en peper. Schep om en laat minimaal 10 min. marineren.
Stap 2
Snijd intussen het brood in sneetjes. Verhit de grillpan. Gril de sneetjes brood in 1-2 min. per kant lichtbruin en leg ze op een schaal.
Stap 3
Wrijf de bovenkant van de sneetjes brood in met de snijvlakken van het overgebleven teentje knoflook. Verdeel de gemarineerde tomaatjes over de bruschetta.
Aanvullende benodigdheden
- - grillpan
Voedingswaarden
- Energie157 kcal
- Eiwit4 g
- Koolhydraten23 g
- Vet5 gWaarvan verzadigd1 g
