Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Croissantjes met kerstvulling
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Croissantjes met kerstvulling
Stap 1
Hak de chocolade in kleine stukjes.
Stap 2
Verwijder de pitten uit de dadels.
Stap 3
Snijd de dadels, vijgen en abrikozen in kleine stukjes.
Stap 4
Meng in een kom de ricotta met de vanillesuiker en sinaasappelrasp en schep de chocolade en het kleingesneden gedroogde fruit erdoor.
Stap 5
Bewaar het afgedekt in de koelkast.
Stap 6
Verwarm de oven voor en bak de croissants af volgens de aanwijzingen op het pak.
Stap 7
Laat ze afkoelen.
Stap 8
Snijd de carambola (met schil) in dunne plakjes, dit zijn dan kleine sterretjes.
Stap 9
Snijd de partjes sinaasappel in stukjes.
Stap 10
Snijd de croissantjes open en leg de onderkanten op borden.
Stap 11
Bestrijk ze royaal met de ricotta en leg de sinaasappelpartjes en de carambolasterretjes erop.
