Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Crostini met beenham en frambozen
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Crostini met beenham en frambozen
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de baguette in plakken van 2 cm.
Stap 2
Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en verdeel hier 2 el olijfolie over.
Stap 3
Plaats 15 minuten in de oven tot goudbruin. Leg de laatste 8 minuten de frambozen erbij.
Stap 4
Rasp intussen de schil van de citroen en pers de vrucht uit. Meng het citroensap en de helft van de citroenrasp met de ricotta.
Stap 5
Breng op smaak met zout en peper.
Stap 6
Hak de pistachenoten fijn en snijd de basilicum grof. Meng dit met de rest van de citroenrasp en 2 el olijfolie. Halveer de Italiaanse beenham.
Stap 7
Verdeel de ricotta over de crostini’s en beleg de helft met Italiaanse beenham en de andere helft met de gegrilde frambozen.
Stap 8
Verdeel de pistache tapenade over de crostini’s en serveer.
Aanvullende benodigdheden
- - rasp
Voedingswaarden
- Energie436 kcal
- Eiwit20.2 g
- Koolhydraten42.3 g
- Vet18.8 gWaarvan verzadigd5.8 g
Trefwoorden
