Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Easy fudge
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Easy fudge
Stap 1
Bereid de witte en roze frosting volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 2
Breek de chocolade in stukjes. Doe 100 gr chocolade in een kom en smelt al roerend boven warm water (au bain-marie). De kom mag het water niet raken.
Stap 3
Neem de kom van het vuur en roer de roze frosting erdoor. Schep in een met vershoudfolie bekleed bakje.
Stap 4
Herhaal met de rest van de witte chocolade en de witte frosting. Roer door elkaar voor een marmerpatroon. Bestrooi met de chocoladevlokken.
Stap 5
Laat de twee kleuren fudge minimaal 1 uur opstijven in de koelkast. Verwijder het vershoudfolie en snijd de fudge elk in 9 blokjes.
Aanvullende benodigdheden
- - 2 bakje 10x10 cm
Voedingswaarden
- Energie134 kcal
- Eiwit1 g
- Koolhydraten19 g
- Vet6 gWaarvan verzadigd4 g
Trefwoorden
