Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Frisse pastasalade met forel
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Frisse pastasalade met forel
Stap 1
Kook de pasta in water met zout in 8 minuten beetgaar. Giet af, spoel kort onder koud stromend water en laat uitlekken in een vergiet.
Stap 2
Meng de pasta met de olijfolie en laat afkoelen in een ruime schaal.
Stap 3
Halveer de komkommer, verwijder de zaadlijsten met een lepel en snijd in dunne boogjes. Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit over de komkommer.
Stap 4
Rasp er de knoflook boven en schep om met 1 el citroenrasp.
Stap 5
Verwijder de steel en zaadlijsten van de rode peper. Snijd de peper fijn. Pluk of snijd de forel fijn. Hak de peterselie en koriander fijn.
Stap 6
Meng de pasta met de forel, rode peper en de komkommer met sap. Schep er de verse kruiden door. Breng op smaak met zout en versgemalen peper.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie430 kcal
- Eiwit28 g
- Koolhydraten55 g
- Vet10 gWaarvan verzadigd2 g
Trefwoorden
