Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Gegratineerde venkelwedges met parmezaan
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Gegratineerde venkelwedges met parmezaan
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C.
Stap 2
Breng een ruime pan met water en het zout aan de kook. Snijd de stelen van de venkels en halveer de venkels. Snijd de helften elk in 4 gelijke parten. Rasp de kaas.
Stap 3
Kook de venkelparten 3 min. in het gezouten water en giet ze af.
Stap 4
Pers de knoflook en meng met het paneermeel, de kaas en dille. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 5
Leg de venkel in de ovenschaal en strooi het kaasmengsel erover.
Stap 6
Gratineer 20 min. in de oven tot de bovenkant goudgeel is.
Aanvullende benodigdheden
- - ovenschaal
Voedingswaarden
- Energie100 kcal
- Eiwit7 g
- Koolhydraten9 g
- Vet4 gWaarvan verzadigd2 g
