Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Gegrilde groentesalade met knoflookcroutons en ansjovisdressing
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Gegrilde groentesalade met knoflookcroutons en ansjovisdressing
Stap 1
Bestrijk de groenten met 4 eetlepels olijfolie en gril in circa 8 minuten gaar en goudbruin op de barbecue.
Stap 2
Keer halverwege.
Stap 3
Meng de overige olijfolie met de knoflook.
Stap 4
Bestrijk het stokbrood met 3 eetlepels knoflookolie, besprenkel met zout en gril rondom knapperig.
Stap 5
Snijd of scheur het stokbrood in grove croutons.
Stap 6
Meng in een keukenmachine de overgebleven knoflookolie, azijn en ansjovis tot een dressing.
Stap 7
Leg de rucola en de gegrilde groenten op borden, bestrooi met de croutons en besprenkel met de dressing.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie375 kcal
- Eiwit8 g
- Koolhydraten25 g
- Vet26 gWaarvan verzadigd4 g
Trefwoorden
