Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Gegrilde kabeljauw met rauwe ham, tomaatjes en spaghetti
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Gegrilde kabeljauw met rauwe ham, tomaatjes en spaghetti
Stap 1
Kook de spaghetti beetgaar. Wikkel de plakken ham om de kabeljauwfilet. Verhit de grillpan op middelhoge stand. Bestrijk de kabeljauw met 1 eetlepel olijfolie en gril in circa 8 minuten rondom gaar en goudbruin. Neem de vis uit de pan en houd apart.
Stap 2
Voeg de tomaatjes, knoflook en overige olijfolie toe aan de grillpan en gril hierin de tomaatjes circa 3 minuten.
Stap 3
Roer de tomaatjes en het vrijgekomen kookvocht door de spaghetti en roer de rucola erdoor. Breng op smaak met zout en peper. Leg de kabeljauw op de spaghetti.
Aanvullende benodigdheden
- - grillpan
Voedingswaarden
- Energie840 kcal
- Eiwit46 g
- Koolhydraten59 g
- Vet46 gWaarvan verzadigd7 g
