Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Gele curry met bloemkoolrijst en ei
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Gele curry met bloemkoolrijst en ei
Stap 1
Kook de eieren 6 minuten. Verhit 1 eetlepel zonnebloemolie en roerbak hierin de groenten circa 5 minuten.
Stap 2
Voeg de curry en kokosmelk toe, roer goed door en laat 3 minuten pruttelen.
Stap 3
Verdeel de bloemkool in roosjes en snijd de steel in plakjes. Maal de bloemkool in de keukenmachine tot 'rijst'.
Stap 4
Verhit de overige zonnebloemolie in een koekenpan en bak hierin de bloemkoolrijst circa 3 minuten op een hoge stand. Schep de rijst in diepe borden, verdeel de curry erover en leg een ei erbij. Bestrooi met de koriander.
Aanvullende benodigdheden
- - keukenmachine
Voedingswaarden
- Energie425 kcal
- Eiwit16 g
- Koolhydraten19 g
- Vet30 gWaarvan verzadigd17 g
