Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Gele curry met garnalen en tomaatjes
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Gele curry met garnalen en tomaatjes
Stap 1
Kook de rijst. Verhit de zonnebloemolie in een pan op middelhoge stand en bak hierin de ui en gember circa 2 minuten. Voeg de currypasta toe en bak weer 2 minuten.
Stap 2
Voeg de kokosmelk, vissaus, rietsuiker en het limoensap toe en breng afgedekt aan de kook.
Stap 3
Voeg de tomaatjes, garnalen en peultjes toe en verhit 2-3 minuten, tot de garnalen heet zijn.
Stap 4
Bestrooi de curry met de koriander en uitjes. Serveer met de rijst.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie1250 kcal
- Eiwit25 g
- Koolhydraten65 g
- Vet26 gWaarvan verzadigd18 g
Trefwoorden
