Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Geroerbakte kastanjes en pastinaak
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Geroerbakte kastanjes en pastinaak
Stap 1
Schil de pastinaak en snijd in repen. Pel en snijd de knoflook fijn. Pel en snijd de rode ui in parten. Ris de blaadjes van de tijm.
Stap 2
Breng een pan met water aan de kook en kook de pastinaak 5 minuten. Giet af.
Stap 3
Verhit de roomboter in een pan en bak de pastinaak, knoflook, de helft van de tijmblaadjes, rode ui, kastanjes en honing 10 minuten.
Stap 4
Breng op smaak met zout en peper.
Stap 5
Verdeel de geroerbakte kastanjes over een schaal en verdeel de rest van de tijm over het gerecht.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie355 kcal
- Koolhydraten56.8 g
- Vet9.1 gWaarvan verzadigd4.2 g
Trefwoorden
