Geroosterde bloemkoolbowl met crunchy kikkererwten en kip
Ingrediënten
Bereidingswijze Geroosterde bloemkoolbowl met crunchy kikkererwten en kip
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 C. Schep de drumsticks op een met bakpapier beklede bakplaat om met 2 el olijfolie, 2 tl kerriepoeder, peper en zout en rooster in circa 30 minuten in de oven goudbruin en gaar. Verdeel de bloemkool in roosjes en schep om met 2 el olijfolie, de rest van de kerriepoeder, peper en zout en leg halverwege de baktijd bij de kipdrumsticks op de bakplaat.
Stap 2
Laat de kikkererwten uitlekken, spoel af met water en dep droog. Schep om met de rest van de olijfolie, peper en zout. Verdeel over een andere met bakpapier beklede bakplaat en rooster de laatste 15 minuten mee in de oven. Schep de drumsticks, bloemkool en kikkererwten halverwege om.
Stap 3
Bereid intussen de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de cherry tomaatjes in kwarten en hak de peterselie grof.
Stap 4
Schep de couscous in vier kommen en verdeel er de drumsticks, bloemkoolroosjes, tomaatjes en peterselie over. Verkruimel de feta erboven.
