Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Gevulde aardappel met zwarte bonen
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Gevulde aardappel met zwarte bonen
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C. Boen de aardappelen schoon onder stromend water, dep ze droog en bestrijk ze met olijfolie. Leg de aardappelen op de bakplaat en rooster ze in 40-50 minuten knapperig en gaar.
Stap 2
Bak intussen de chorizo in een hapjespan zachtjes uit. Schep de zwarte bonen en tomatenstukjes erdoor en laat dit 10 minuten zachtjes pruttelen tot het meeste vocht verdampt is.
Stap 3
Neem de aardappelen uit de oven en leg ze elk op een bord. Snijd de aardappelen in de lengte tot in het midden in en duw de aardappelen open. Schep het zwarte bonenmengsel erin. Schep de hüttenkäse erop en strooi de peterselie erover.
Aanvullende benodigdheden
- - bakplaat met bakpapier
Voedingswaarden
- Energie520 kcal
- Eiwit18 g
- Koolhydraten52 g
- Vet24 gWaarvan verzadigd7 g
