Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Gevulde camembert
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Gevulde camembert
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C. Neem camembert uit de verpakking en verwijder de folie en stickers.
Stap 2
Plaats de kaas terug in de doos en snijd een kleine cirkel uit de bovenkant van de kaas. Schenk er de wijn in.
Stap 3
Bestrooi de kaas met de amandelschaafsel en de blauwe bessen. Knip de top van de rozemarijn en steek in het midden van de kaas.
Stap 4
Bak de camembert 20 minuten tot hij in het midden zacht is.
Stap 5
Hak de bieslook fijn. Bestrooi na het bakken met bieslook en versgemalen peper
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie208 kcal
- Eiwit15 g
- Koolhydraten3 g
- Vet15 gWaarvan verzadigd9 g
Trefwoorden
