Gevulde nachoschotel met gemberguacamole
Ingrediënten
Bereidingswijze Gevulde nachoschotel met gemberguacamole
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180 ℃. Laat in een kom de couscous 5 minuten wellen in 100 ml kokend water met 1 el olijfolie en een beetje zout. Roer los met een vork.
Stap 2
Snipper de ui. Verhit een koekenpan met de resterende olie. Fruit de ui. Bak hierbij het gehakt rul en goudbruin. Breng op smaak met zout en versgemalen peper.
Stap 3
Verwijder de steel en zaadlijsten van de paprika’s en snijd in blokjes. Vul de ovenschaal met de couscous en verdeel er de tortillachips over.
Stap 4
Schep er het gehakt op met ⅔ van de paprikablokjes. Strooi er de kaas over. Laat de kaas in 10 minuten in de oven smelten.
Stap 5
Schil intussen de gember en pers de limoen uit. Halveer de avocado's en verwijder de pit. Schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil in de keukenmachine.
Stap 6
Voeg de resterende paprikablokjes, de gember en het limoensap toe. Maal fijn en breng op smaak met zout en versgemalen peper.
Stap 7
Serveer de nacho schotel warm met de guacemole.
