Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Gevulde omelet samosa
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Gevulde omelet samosa
Stap 1
Snipper de ui en snijd de champignons in kwarten. Snijd de worteltjes in kleine blokjes.
Stap 2
Verhit een wok met 2 el olie en fruit de ui. Voeg al omscheppend de worteltjes met het kerriepoeder toe en roerbak tot de kerrie begint te geuren.
Stap 3
Voeg de champignon en de helft van de bevroren tuinerwtjes toe en bak al omscheppend 5 minuten op hoog vuur. Breng op smaak met zout en versgemalen peper.
Stap 4
Breek de eieren in een kom en klop los met 1 el sojasaus.
Stap 5
Verhit 2 koekenpannen met elk 2 el olie. Bak hierin (in 2 etappes) 4 dunne omeletten, ongeveer 2 minuten per kant.
Stap 6
Leg de omeletten op 4 borden en schep de het champignonmengsel in het midden. Vouw de 4 zijden van de omelet over de vulling zodat een vierkant pakketje ontstaat.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie353 kcal
- Eiwit16 g
- Koolhydraten21 g
- Vet21 gWaarvan verzadigd3 g
Trefwoorden
