Gevulde paprika's met mozzarella
Ingrediënten
Bereidingswijze Gevulde paprika's met mozzarella
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Stap 2
Fruit in een koekenpan de gesnipperde ui en geperste knoflook in de olie, voeg na 3 minuten de tomatenpuree toe en bak nog twee minuten mee.
Stap 3
Snijd ondertussen de paprika's in de lengte doormidden en verwijder de zaadlijsten.
Stap 4
Laat de steel eraan.
Stap 5
Hak de ansjovis fijn en de basilicum grof.
Stap 6
Snijd de mozzarella in dobbelsteentjes van een halve centimeter.
Stap 7
Meng het tomatenpureemengsel met de boter, paneermeel, ei, de helft van de geraspte Grana Padano, mozzarella, ansjovis en basilicum.
Stap 8
Breng op smaak met peper en zout.
Stap 9
Vul hiermee de paprika's en leg ze in een ovenschaal.
Stap 10
Bak ze circa 25 à 30 minuten tot ze goudbruin zijn.
Stap 11
Bestrooi met de overgebleven Grana Padano en wat olie.
Stap 12
Garneer met de topjes basilicum en serveer direct.
