Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Gevulde pompoen met chili con carne
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Gevulde pompoen met chili con carne
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 °C. Halveer de pompoen overlangs en verwijder de pitten.
Stap 2
Leg de twee helften op een met bakpapier beklede bakplaat en besprenkel met 2 el olijfolie, peper en zout. Rooster in circa 30 minuten in de oven gaar.
Stap 3
Snijd ondertussen de knoflook fijn. Verhit de rest van de olie in een hapjespan en bak het gehakt in 3 minuten rul. Voeg de Mexicaanse kruiden en wokgroente toe en bak 3 minuten.
Stap 4
Voeg de tomatenblokjes en kidneybonen toe en breng aan de kook. Laat met de deksel op de pan 15 minuten stoven. Breng op smaak met peper en zout.
Stap 5
Neem de pompoen uit de oven en vul met de chili con carne. Garneer met de crème fraîche en koriander. Lekker met tortillachips en een schijfje limoen.
