Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Granita van mango, gember en amandelkrokantje
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Granita van mango, gember en amandelkrokantje
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180ºC.
Stap 2
Verdeel het deeg in 8 balletjes. Druk ze wat platter en leg ze op het bakpapier met genoeg tussenruimte (het deeg zal uitlopen tijdens het bakken).
Stap 3
Bak de koekjes in het midden van de oven in circa 10 minuten goudbruin. Laat ze afkoelen en knapperig worden.
Stap 4
Schep de granita in glazen en steek er de koekjes in.
Aanvullende benodigdheden
- - bakplaat met bakpapier
Voedingswaarden
- Energie325 kcal
- Eiwit4 g
- Koolhydraten56 g
- Vet9 gWaarvan verzadigd4 g
Trefwoorden
