Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Groente balletjes met pittige satésaus
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Groente balletjes met pittige satésaus
Stap 1
Verhit een koekenpan met de olie en bak de balletjes 7-9 minuten op middelhoog vuur. Keer regelmatig.
Stap 2
Laat de atjar uitlekken. Verwijder het deksel en folie van de satésaus en verwarm 2 minuten op 650 Watt.
Stap 3
Hak intussen de bieslook fijn. Roer de satésaus en verdeel over de glaasjes.
Stap 4
Prik elk balletje aan een prikker en zet op de saus in het glaasje. Schep er een beetje atjar naast.
Stap 5
Bestrooi met gebakken uitjes en bieslook.
Aanvullende benodigdheden
- - 12 borrelglaasjes
- - 12 tapasprikkers
Voedingswaarden
- Energie131 kcal
- Eiwit5 g
- Koolhydraten9 g
- Vet8 gWaarvan verzadigd1 g
Trefwoorden
