Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Groentencurry met pittige spareribs
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Groentencurry met pittige spareribs
Stap 1
Kook de rijst gaar in water met zout. Giet af en houd warm.
Stap 2
Verhit een wokpan met olie, snijd de spareribs los en bak de ribbetjes in ongeveer 15 minuten rondom bruin en gaar. Pers ondertussen de limoen uit.
Stap 3
Schil en halveer de winterpeen en snijd in dunne plakken. Was de prei en snijd in ringen, houd wat flinterdun gesneden groen van de prei apart ter garnering.
Stap 4
Voeg de wortel, prei en koolraap toe aan de wokpan, schep om met de kruidenpasta en laat meebakken tot de kruiden geuren. Voeg al roerend, in delen, de kokosmelk toe en breng aan de kook.
Stap 5
Zet het vuur laag en breng de saus op smaak met de vissaus, suiker en het sap van de limoen. Laat 8-10 minuten sudderen op laag vuur. Serveer met de rijst, bestrooi met de fijngesneden prei.
