Terug naar overzicht
Voor 4 personen
IJskoude bosvruchtensoep
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze IJskoude bosvruchtensoep
Stap 1
Breng de bevroren bramen en het zomerfruit in een pan aan de kook met een laagje water zodat het fruit net onder staat.
Stap 2
Voeg de suiker en de vanillesuiker toe en kook samen tot puree.
Stap 3
Druk het fruitmengsel met een houten lepel door een bolzeef en vang de gladde puree op. Laat afkoelen en bewaar tot gebruik in de koelkast.
Stap 4
Schenk kort voor het serveren de Moscato d’Asti bij de puree en roer goed door. Schep de soep in ondiepe soepborden met een bolletje vanille ijs, verse bramen en garneer met blaadjes munt.
Aanvullende benodigdheden
- - Bolzeef
Voedingswaarden
- Energie720 kcal
- Eiwit10 g
- Koolhydraten90 g
- Vet28 gWaarvan verzadigd18 g
Trefwoorden
