Kaaspannenkoek met appel
Ingrediënten
Bereidingswijze Kaaspannenkoek met appel
Stap 1
Kan de avond van tevoren: Klop in een kom de bloem met eieren en karnemelk met de handmixer tot een glad beslag. Klop de geraspte kaas erdoor.
Stap 2
Laat de boter in de koekenpan smelten en roer de gesmolten boter door het beslag. Er is geen extra boter nodig om in te bakken.
Stap 3
Schenk een juslepel beslag in de koekenpan en laat het beslag over de panbodem uitvloeien. Bak tot de bovenkant bijna droog is.
Stap 4
Keer de pannenkoek met behulp van een spatel en bak ook de andere kant goudbruin. Laat de pannenkoek op een bord glijden.
Stap 5
Bak op dezelfde manier nog de anderen pannenkoeken.
Stap 6
Laat de pannenkoeken afkoelen en bewaar ze afgedekt in de koelkast.
Stap 7
Vlak voor vertrek: Was de appels en snijd ze in vieren en Verwijder de klokhuizen.
Stap 8
Snijd de parten in dunne plakjes en sprenkel er wat citroensap over tegen het verkleuren.
Stap 9
Bestrijk elke pannenkoek met een eetlepel huttenkase en verdeel er plakjes appel over. Rol de pannenkoek stevig op en verpak strak in plasticfolie.
Stap 10
Neem mee in een lunchbox.
