Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Kabeljauw met knapperige kruidentopping
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Kabeljauw met knapperige kruidentopping
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200ºC. Mix in een keukenmachine de amandelen, panko, dille, peterselie, knoflook, olijfolie, citroenrasp, 1 eet lepel citroensap en een snuf zout tot een grof mengsel.
Stap 2
Dep de kabeljauwfilets droog met keukenpapier. Leg in de ovenschaal en verdeel de amandelkruiden topping erover. Bak circa 20 minuten in de oven, tot de topping knapperig en de vis gaar is.
Aanvullende benodigdheden
- - keukenmachine
- - keukenpapier
- - ovenschaal
Voedingswaarden
- Energie235 kcal
- Eiwit26 g
- Koolhydraten8 g
- Vet11 gWaarvan verzadigd1 g
