Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Kabeljauw met mosterdsaus en sperziebonen
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Kabeljauw met mosterdsaus en sperziebonen
Stap 1
Verhit 2 eetlepels olijfolie in een grote koekenpan en bak hierin de aardappelblokjes in circa 12 minuten gaar en goudbruin. Schep regelmatig om en breng op smaak met zout en peper. Kook intussen de sperziebonen in circa 8 minuten beetgaar.
Stap 2
Verhit de overige olijfolie in een koekenpan en bak hierin de sjalotten in circa 3 minuten glazig. Voeg de mosterd en crème fraîche toe en verwarm 2 minuten.
Stap 3
Voeg de kabeljauwfilets en 75 ml water toe en laat in circa 6 minuten garen in de saus. Keer halverwege en breng op smaak met zout en peper. Serveer de vis met de mosterdsaus, aardappelblokjes en sperziebonen.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie625 kcal
- Eiwit31 g
- Koolhydraten48 g
- Vet32 gWaarvan verzadigd14 g
Trefwoorden
