Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Kipdijfiletrollade met witte asperges
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Kipdijfiletrollade met witte asperges
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Stap 2
Verwijder de houtige onderkant van de asperges. Halveer ze in de lengte. Schep de asperges en tomaten om met de olijfolie, balsamico, peper en zout.
Stap 3
Bereid de rollade volgens de aanwijzingen op de verpakking en snijd in plakjes.
Stap 4
Snijd de peterselie fijn. Verkruimel de feta.
Stap 5
Verhit een grillpan zonder olie of boter en gril de asperges en tomaten 3 minuten.
Stap 6
Verdeel over de borden en bestrooi met de peterselie en feta. Serveer met de rollade. Lekker met gebakken aardappelen.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie332 kcal
- Eiwit30 g
- Koolhydraten7 g
- Vet20 gWaarvan verzadigd6 g
Trefwoorden
