Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Kippendijsalade met ei
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Kippendijsalade met ei
Stap 1
Snijd het loof van de radijs en snijd de radijs in partjes. Halveer de kippendij. Laat de kikkererwten uitlekken.
Stap 2
Kook de eieren in 6 minuten zacht. Spoel af onder koud water, pel en halveer.
Stap 3
Verhit intussen een pan met 2 el olijfolie en bak de kippendij in 10 minuten gaar. Voeg na 5 minuten de kikkererwten toe.
Stap 4
Meng de radijs met de wortel julienne, mangoblokjes en ijsbergsla melange. Verdeel dit over de borden met de kippendij en kikkererwten. Serveer met de eieren en breng op smaak met zout en peper.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie321 kcal
- Eiwit26.2 g
- Koolhydraten16.7 g
- Vet15.3 gWaarvan verzadigd5.6 g
Trefwoorden
