Kiprollade van de BBQ
Ingrediënten
Bereidingswijze Kiprollade van de BBQ
Stap 1
Steek de BBQ aan. Snijd de courgette in blokken van 1 cm. Snijd de mozzarella in dunne plakken.
Stap 2
Snijd de kipfilet horizontaal net niet helemaal door. Verdeel de mozzarella en de helft van de rode pesto in het opengesneden deel. Vouw de kipfilet dicht en omwikkel met het spek.
Stap 3
Breng een pan met water aan de kook en kook de pasta volgens de aanwijzing op de verpakking. Giet af.
Stap 4
Smeer de kiprollades in met 2 el olijfolie en bak in 10 minuten gaar op de BBQ. Ris de blaadjes van de oregano.
Stap 5
Verhit intussen een pan met 2 el olijfolie en bak de courgette 3 minuten. Voeg de overige rode pesto, de helft van de oregano en pasta penne toe.
Stap 6
Breng op smaak met zout en peper. Zet het vuur uit en roer de postelein door de pasta.
Stap 7
Verdeel de pasta over de borden samen met de kip. Garneer met de overige oregano en 1 el olijfolie.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie833 kcal
- Eiwit72.2 g
- Koolhydraten59.2 g
- Vet33.4 gWaarvan verzadigd13.3 g
Trefwoorden
