Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Klassieke nacho's met tomatensalsa
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Klassieke nacho's met tomatensalsa
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C.
Stap 2
Verdeel de helft van 1 zak tortillachips naturel (165 g) over een ovenschaal. Bestrooi met 75 g geraspte cheddar en verdeel de rest van de chips erover.
Stap 3
Halveer 8 jalapeño-peperringetjes (pot). Verdeel 3 el Banderos salsadip mild (pot 300 g), de peperringetjes en nog 75 g geraspte cheddar erover.
Stap 4
Bak de nacho's 8-10 min. in de oven tot de kaas gesmolten is. Schep 125 g zure room erop en bestrooi met 1 bosui in ringetjes.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie423 kcal
- Eiwit13 g
- Koolhydraten28 g
- Vet28 gWaarvan verzadigd16 g
