Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Koude bietensoep met knapperige ham
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Koude bietensoep met knapperige ham
Stap 1
Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin de parmaham uit op een lage stand. Neem uit de pan en laat de ham uitlekken op keukenpapier. Laat verder afkoelen en knapperig worden.
Stap 2
Los het bouillonblokje op in 400 ml kokend water en laat afkoelen. Zet 4 diepe borden in de koelkast.
Stap 3
Maal de bietjes met de afgekoelde bouillon en 6 ijsblokjes in de blender glad. Verdeel over de borden en schep in elk bord een lepel hüttenkäse. Druppel balsamico erover en leg de ham erop. Garneer met de bosui en dille.
Aanvullende benodigdheden
- - ijsblokjesvorm
- - keukenpapier
- - blender
Voedingswaarden
- Energie95 kcal
- Eiwit5 g
- Koolhydraten6 g
- Vet5 gWaarvan verzadigd1 g
