Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Kruidige Chai met appel
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Kruidige Chai met appel
Stap 1
Breng ruim een liter water aan de kook. Was en halveer de appel en steek er bolletjes uit.
Stap 2
Blancheer de appelbolletjes 2 minuten in het net kokende water en haal ze met de schuimspaan er weer uit. Leg op een bord om iets af te koelen.
Stap 3
Haal de pan van het vuur en laat hierin de theezakjes 2-4 minuten trekken. Breng al op smaak met honing.
Stap 4
Rijg de appelbolletjes aan 4 prikkers met muntblaadjes ertussen. Schenk de thee in 4 bekers of hittebestendige glazen, leg in elk glas een (gehalveerd) plakje sinaasappel en steek er de appelprikkers bij in.
Aanvullende benodigdheden
- - bolletjeslepel
- - schuimspaan
- - 4 satéprikkers
Voedingswaarden
- Energie81 kcal
- Eiwit2 g
- Koolhydraten39 g
- Vet0.2 g
