Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Loempia's met zalm en bosui
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Loempia's met zalm en bosui
Stap 1
Laat de loempiavellen in de verpakking ontdooien. Snijd de zalm in 12 gelijke reepjes en meng ze met de vissaus, gember en het limoensap. Snijd de bosui in stukken van 10 cm en snijd deze in de lengte in vieren.
Stap 2
Meng de ingrediënten voor de dip. Leg de loempiavellen naast elkaar op het werkvlak en verdeel de bosui en gemarineerde zalm er in een horizontale lijn over. Bestrijk de randen met water en rol de vellen op. Zorg dat de naad goed dichtplakt.
Stap 3
3. Verhit de olie tot 180°C en frituur hierin de loempia's in een paar minuten om en om goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier en serveer met de chilidip.
Aanvullende benodigdheden
- - keukenpapier
Voedingswaarden
- Energie175 kcal
- Eiwit6 g
- Koolhydraten11 g
- Vet12 gWaarvan verzadigd2 g
