Lolly’s van watermeloen
Ingrediënten
Bereidingswijze Lolly’s van watermeloen
Stap 1
Halveer de watermeloen en snijd van beide helften een plak van 4 cm dik af. Snijd elke plak in 10 punten. Snijd elke punt aan de schilkant met een puntig mesje in en steek er een ijsstokje tot ruim in het vruchtvlees in. Laat de lolly’s op een laag keukenpapier uitlekken.
Stap 2
Snijd van 1 overgebleven halve watermeloen een kapje af en zet de meloen met de brede vruchtvleeskant naar boven op een bord.
Stap 3
Breek de chocolade boven een kom in blokjes. Hang de kom in een pan met een laag kokend water en laat de chocolade al roerend smelten. Strooi de disco decoratie in een klein kommetje.
Stap 4
Neem de kom met chocolade uit de pan en zet hem op het werkvlak. Steek één voor één de lolly’s 4-5 m in de chocolade en daarna alleen het chocoladepuntje in de disco decoratie.
Stap 5
Steek de lollystokjes rechtop in het stuk watermeloen en laat de chocolade stollen.
Aanvullende benodigdheden
- - 20 ijsstokjes
Voedingswaarden
- Energie70 kcal
- Eiwit1 g
- Koolhydraten9 g
- Vet3 gWaarvan verzadigd2 g
