Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Mexicaanse maïs van de BBQ met spek en cheddar
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Mexicaanse maïs van de BBQ met spek en cheddar
Stap 1
Steek de barbecue aan. Bak in een droge, hete koekenpan het spek in 4 min. knapperig uit. Laat uitlekken op keukenpapier.
Stap 2
Dep de maïskolven droog met keukenpapier en bestrijk ze met de olie. Gril de maïs in 10 min. op de barbecue rondom lichtbruin.
Stap 3
Leg de maïskolven op een schaal. Verdeel de knoflooksaus erover. Bestrooi met de spekjes, kaas en het chilipoeder.
Aanvullende benodigdheden
- - keukenpapier
- - bakkwastje
- - barbecue
Voedingswaarden
- Energie425 kcal
- Eiwit16 g
- Koolhydraten23 g
- Vet29 gWaarvan verzadigd10 g
Trefwoorden
