Mini chocolade-frambozentaartjes
Ingrediënten
Bereidingswijze Mini chocolade-frambozentaartjes
Stap 1
Verwarm de oven voor op 175 °C.
Stap 2
Verwarm de hazelnootpasta 30 seconden in de magnetron. Roer goed door en verwarm nog 15 seconden extra indien nodig.
Stap 3
Klop de eieren met een mixer in 5 minuten luchtig. Schenk de hazelnootpasta er in een dunne straal bij en blijf kloppen. Spatel vervolgens de bloem erdoor.
Stap 4
Vet het brownie bakblik in en bekleed met bakpapier. Schenk het mengsel in de bakvorm en bak de brownie in 30 minuten gaar. Laat helemaal afkoelen.
Stap 5
Steek 8 rondjes uit de brownie, schep de chocolademousse in een spuitzak met kartelmond en verdeel de helft over 4 brownierondjes.
Stap 6
Houd 4 frambozen apart voor garnering. Zet de rest van de frambozen erop en spuit daar weer toefjes chocolademousse tussen, leg er de rest van de rondjes op.
Stap 7
Verwarm het glazuur volgens de aanwijzingen op de verpakking. Druppel het glazuur over de brownietorentjes en zet op elk torentje een framboos.
Stap 8
Bestrooi voor het serveren met poedersuiker.
