Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Noedelsoep met shiitakes en rosbief
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Noedelsoep met shiitakes en rosbief
Stap 1
Leng de pot bouillon met water aan tot 1 liter en breng in een pan aan de kook. Verhit intussen de olie in een koekenpan en roerbak hierin de shiitakes en paprika 1 minuut op een hoge stand. Voeg samen met de oestersaus en gember toe aan de bouillon.
Stap 2
Knijp de mienestjes tussen de handen kapot en voeg toe aan de bouillon. Laat afgedekt circa 5 minuten garen op een lage stand.
Stap 3
Verdeel de rosbief over 4 kommen en schenk de noedelsoep erop. Bestrooi met de bosui en serveer direct.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie420 kcal
- Eiwit25 g
- Koolhydraten61 g
- Vet7 gWaarvan verzadigd2 g
Trefwoorden
