Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Olijvenbroodtosti met gorgonzola en venkel
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Olijvenbroodtosti met gorgonzola en venkel
Stap 1
Snijd de venkel in flinterdunne plakjes, schil de peer en snijd deze in plakjes en snijd ook de basilicum in dunnen reepjes. Het brood snijd in 2 stukken en snijd deze stukken open. Verkruimel de helft van de gorgonzola over de onderkanten van het brood. Leg hierop de venkelreepjes en de plakjes peer. Strooi het basilicum en verkruimel de rest van de kaas erover. Leg de bovenkanten van het brood erop en druk aan.
Stap 2
Bestrijk de tosti’s aan de buienkant dun met olijfolie. Bak de tosti’s in het apparaat in 3-4 minuten goudbruin en knapperig.
Aanvullende benodigdheden
- - tostiapparaat of contactgrill
Voedingswaarden
- Energie400 kcal
- Eiwit14 g
- Koolhydraten37 g
- Vet21 gWaarvan verzadigd9 g
