Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Olijventaartjes met paprika
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Olijventaartjes met paprika
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C. Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien. Hak de olijven fijn en snijd de paprika in heel kleine blokjes. Snipper de bosui en hak de oregano fijn. Roer in een kom de olijven met paprika, bosui, oregano en olijfolie tot een smeuïg mengsel.
Stap 2
Steek uit elk plakje bladerdeeg 4-5 rondjes deeg en leg ze met wat tussenruimte op de bakplaat. Schep het olijvenmengsel in het midden en strijk het iets uit. Schuif de bakplaat een richel onder het midden in de oven en bak de olijventaartjes in 15-20 minuten goudbruin en gaar. Laat ze afkoelen tot lauwwarm.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie45 kcal
- Eiwit1 g
- Koolhydraten3 g
- Vet3 gWaarvan verzadigd2 g
