Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Ovenschotel lamsbout met pastinaak
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Ovenschotel lamsbout met pastinaak
Stap 1
Verwarm de oven voor. Bereid de ovenschotel lamsbout en de ovenschotel pastinaak - zoete aardappel volgens de aanwijzing op de verpakking.
Stap 2
Pluk de blaadjes van de takjes munt en hak ze zeer fijn. Verwarm een steelpan met de azijn en de fruitspread op laag vuur al roerend met de garde door.
Stap 3
Zet het vuur uit zodra de fruitspread is gesmolten en voeg 4 el gehakte munt toe. Meng goed en breng op smaak met zout en versgemalen peper.
Stap 4
Bewaar de saus in een pot of kom en serveer op kamertemperatuur bij het lamsvlees.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie311 kcal
- Eiwit19 g
- Koolhydraten16 g
- Vet18 gWaarvan verzadigd6 g
Trefwoorden
