Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Paashaas zandkoekjes met witte chocolade
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Paashaas zandkoekjes met witte chocolade
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180°C. Meng de bloem, suiker, boter en kaneel tot een soepel deeg. Rol het deeg uit met een deegroller tot 5 mm dik en druk met een steker de vorm uit.
Stap 2
Verdeel de koekjes over een met bakpapier beklede bakplaat en plaats 20 minuten in de oven tot de koekjes goudbruin kleuren.
Stap 3
Smelt intussen de witte chocolade au bain-marie (plaats een glazen- of RVS-kom met de chocolade boven een pan met een laag water net onder het kookpunt, tot de chocolade gesmolten is).
Stap 4
Verdeel de witte chocolade over de paaskoekjes en garneer met de bakdecoratie. Zet de koekjes 5 minuten in de koelkast tot de chocolade hard is.

