Paasslof met frambozen
Ingrediënten
Bereidingswijze Paasslof met frambozen
Stap 1
Verwarm de oven voor op 190 °C. Maak de sloffenbodem volgens de aanwijzingen op de verpakking. De banketbakkersroom wordt niet gebruikt.
Stap 2
Bak de bodem in 20 minuten bros en gaar. Laat helemaal afkoelen.
Stap 3
Breek intussen de chocolade in stukjes. Smelt voor de chocolade-mascarponeroom de chocolade al roerend boven warm water (au bain-marie).
Stap 4
Neem de kom van het vuur en laat afkoelen tot kamertemperatuur.
Stap 5
Klop de slagroom, mascarpone en klop fix stijf.
Stap 6
Spatel een derde door de afgekoelde chocolade en voeg vervolgens het chocolade-roommengsel toe aan het slagroom-mascarponemengsel.
Stap 7
Klop kort met de handmixer door elkaar. Schep in een spuitzak en laat minimaal 30 minuten opstijven in de koelkast.
Stap 8
Schil de mango, snijd het vruchtvlees van de pit en snijd in reepjes.
Stap 9
Verdeel de chocolade-mascarponeroom over de slof en garneer met de frambozen, mango en paaseitjes. Laat 15 minuten opstijven in de koelkast.
Aanvullende benodigdheden
- - handmixer
- - spuitzak
Voedingswaarden
- Energie832 kcal
- Eiwit7 g
- Koolhydraten55 g
- Vet64 gWaarvan verzadigd39 g
Trefwoorden
