Paastaart met advocaat
Ingrediënten
Bereidingswijze Paastaart met advocaat
Stap 1
Vet de springvorm in en bekleed de bodem met bakpapier. Verkruimel de biscuitjes helemaal fijn in de keukenmachine en giet de boter erbij. Schep in de vorm en strijk de bodem met een lepel glad. Zet in de koelkast.
Stap 2
Week de gelatine in koud water. Klop intussen de slagroom met de poedersuiker en zout stijf en zet afgedekt in de koelkast.
Stap 3
Knijp de gelatine uit en verwarm in een pan met een paar eetlepels water tot alle gelatine is opgelost. Neem van de warmtebron en klop tot het mengsel iets is afgekoeld.
Stap 4
Klop de kwark met de advocaat helemaal glad en voeg al kloppend de gelatine toe. Spatel de slagroom erdoor.
Stap 5
Giet de vulling op de bodem en schud rustig met de vorm. Dek af en zet minimaal 4 uur in de koelkast.
Stap 6
Neem de taart uit de vorm en garneer met paaseitjes en chocolade.
Aanvullende benodigdheden
- - springvorm
- - bakpapier
- - keukenmachine
- - vershoudfolie
Voedingswaarden
- Energie590 kcal
- Eiwit15 g
- Koolhydraten42 g
- Vet36 gWaarvan verzadigd23 g
