Pannenkoekentaart met mango en kokos
Ingrediënten
Bereidingswijze Pannenkoekentaart met mango en kokos
Stap 1
Mix de eieren, bloem, zout en halfvolle melk met de handmixer tot een egaal beslag.
Stap 2
Verwijder de schil en pit van de mango’s en snijd deze in plakken van 1 cm.
Stap 3
Rasp de schil van een limoen, halveer en pers de vrucht uit. Snijd de andere limoen in dunne plakken.
Stap 4
Klop de slagroom met de limoenrasp, klop-fix en de helft van de suiker stijf in de keukenmachine.
Stap 5
Verhit een pan van 20 cm doorsnee met boter en schep er een soeplepel van het beslag in.
Stap 6
Bak de pannenkoek in 5 minuten goudbruin. Draai de pannenkoek halverwege de baktijd om. Herhaal dit totdat het beslag op is.
Stap 7
Verhit een andere pan met 1 el olijfolie en bak de mango 3 minuten op hoog vuur. Voeg na 1 minuut de rest van de suiker en het limoensap toe.
Stap 8
Verdeel een deel van de limoenslagroom en mango over één pannenkoek en leg hier een andere pannenkoek op.
Stap 9
Herhaal dit zodat er een stapel ontstaat en de pannenkoeken op zijn. Houd 2 el limoenslagroom en 3 plakjes mango over.
Stap 10
Verdeel de rest van de limoenslagroom over de pannenkoekentaart en garneer met de poedersuiker, mango, limoenschijfjes, witte chocoladevlokken en kokoschips.
Aanvullende benodigdheden
- - handmixer
- - keukenmachine
Voedingswaarden
- Energie484 kcal
- Eiwit10.6 g
- Koolhydraten56 g
- Vet23.5 gWaarvan verzadigd15.5 g
Trefwoorden
