Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Panzanella met citrus en gegrilde druiven
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Panzanella met citrus en gegrilde druiven
Stap 1
Scheur het brood in stukjes. Verwarm de grillpan. Schep het brood om met 2 el olie en gril het brood lichtbruin en krokant. Laat uitlekken op keukenpapier.
Stap 2
Verhit de grillpan opnieuw. Halveer de druiven. Schep om met 1 el olie en gril kort op hoog vuur. Pel en snipper de ui fijn. Snijd de meloen in blokjes. Halveer de avocado’s, verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd in blokjes.
Stap 3
Meng de druiven, meloen, avocado met de ui en kappertjes. Schud de fles vinaigrette en meng door de salade. Breng op smaak met zout en versgemalen peper. Scheur het blad van de basilicum grof en meng met het brood door de salade.
Aanvullende benodigdheden
- - grillpan
Voedingswaarden
- Energie610 kcal
- Eiwit9 g
- Koolhydraten53 g
- Vet39 gWaarvan verzadigd7 g
Trefwoorden
